Šī ir pavisam vienkārša recepte, bet citronu miziņas dod super gardu noti pat visparastākajiem kartupeļiem.

sastāvdaļas

2 kg mazu kartupelīšu

2 citroni

1 tējkarote ķiploku sāls vai 1 ķiploku daiviņa un sāls

1 tējkarote medus

pagatavošana

  1. Mazos kartupelīšus sagriež uz pusēm vai 3 daļās, apslaka ar olīveļļu, liek cepeškrāsnī uz 200 ºC cepties aptuveni 25 minūtes.
  2. Kad kartupelīši gatavi, tos izņem no krāsns, apsāla, pārrīvē citrona miziņas un nedaudz citrona sulas ( aptuveni 2 ēdamkarotes) , tad sajauc ar zaļumiem un pārpilina pavisam nedaudz medu . Ja neizmanto ķiploku sāli, tad pierīvē 1 ķiploku daiviņu un sajauc ar sāli